fbpx

Websites maken

“Websites promoten je bedrijf 24/7.  Geen enkele werknemer zal dat doen” Je website is het belangrijkste online contactpunt van je bedrijf en moet worden beschouwd als een winkel of kantoor. Het moet duidelijk en gemakkelijk te navigeren zijn om je bezoekers te helpen, te informeren en te converteren naar wat jij hen aanbiedt.

Jouw unieke plek op het web​

Sommige websitebouwers hergebruiken steeds dezelfde voorgekauwde sjablonen voor al hun klanten, maar uniek zijn is de manier om online te concurreren. Ben je klaar om op te vallen en anders te zijn dan de saaie concurrentie?

Wordpress website - Smartcom.be
Wordpress website - deuren-en-ramen.be

Gemakkelijk aan te passen

Je hoeft niets van codering af te weten om de tekst en afbeeldingen van je eigen website zelf bij te werken. Geen ingewikkeld gedoe, wel een gemakkelijk aan te passen website met een beknopte handleiding wanneer het nodig is.

Overtuigend

Saaie dingen worden snel vergeten en inspiratieloze websites vallen plat.
Online kun je zo goed als alles zijn, dus waarom zou je niet overtuigend zijn? Zet je bezoekers aan tot actie. Neem ze mee in je verhaal dat ze niet snel zullen vergeten.

Wordpress website - penmeester.be
StayHungry mobile responsive website

Responsive Webdesign​

Je website is vaak de eerste ervaring die mensen met je merk hebben. Zorg dat die eerste indruk telt. De kans is groot dat meer dan 50% van je bezoekers op een mobiel apparaat zit. Je site zal er op zijn best uitzien, ongeacht hoe je bezoekers op je pagina terechtkomen: desktop, tablet, laptop, mobiel.

SEO Proof​

Wanneer ik je website maak zorg ik voor een oplossing die aan je verwachtingen voldoet – en deze overtreft. Ik doe niets halfbakken. Verwacht een responsive website die een gesprek op gang brengt, zichtbaarheid biedt en je bedrijf een boost geeft. Door kwalitatieve inhoud te combineren met zoekmachine-optimalisatie zorgen ik ervoor dat je website zichtbaar is en scoort.

Wordpress website - kanker-verlichten.be
Kwaliteit met een vurig en aangenaam kantje. Deze topper maakte mijn nieuwe website, luisterde, interpreteerde en dacht stevig mee. Zijn ervaring verwerkte hij in het resultaat dat er 200% mag wezen BAM! www.smart-com.be. Binnenkort met vernieuwde teksten en al. Dank je wel voor de fijne samenwerking.
Goede website gemaakt. Veel meer werk dan voorheen. Goede opvolging en belangrijk, niet te duur.

Veelgestelde vragen over webdesign

Voordat iemand je een prijs geeft, moeten ze jou, je bedrijf, je doelen en de problemen die de voorgestelde oplossing oplost, volledig begrijpen. Zet je investering nooit op het spel bij een bedrijf dat niet de tijd neemt om je doelstellingen volledig te begrijpen en te verkennen Het is belangrijk om te bepalen hoe online succes er voor jou uitziet.

Mijn mantra is: “Voorschrift zonder diagnose is een wanpraktijk.” Wat betekent dat voor jou? Het betekent dat ik begrijp dat je website slechts een deel is van het algemene beeld van je bedrijf. Ik begrijp ook dat als je ecosysteem een ​​paar onderdelen mist, een nieuwe website je niet de resultaten geeft die je verwacht. Daarom probeer ik steeds een glashelder inzicht te krijgen in welke rol je website speelt en wat je binnen die website nodig hebt om te slagen.
Je kunt van mij verwachten dat ik in ons eerste gesprek de volgende vragen stellen:

 • Hoe zullen potentiële klanten je vinden?
 • Wat willen je bezoekers doen / zien / ervaren wanneer ze op je website komen?
 • Hoe ziet online succes er voor jou uit?
 • Verkoop je producten online
 • Plan je afspraken?
 • Zullen je gebruikers inloggen om toegang te krijgen tot een deel van je inhoud / functies?
 • Heb je al een logo en is het authentiek voor wie je bent en spreekt het je doelgroep aan?
 • Hoeveel webpagina’s heb je nodig volgens jou?
 • Vervangen we een bestaande site
 • Vertel me wat wel en niet werkt op je bestaande site.
 • Wie schrijft de teksten en zorgt voor de inhoud?
 • Heb je beeldmateriaal om je diensten, product, locatie en / of team te laten zien?

Ik stel je veel vragen om een goed idee te krijgen van de investeringsprijs van je website.

Er zijn drie factoren die bepalen hoe lang het duurt om je online project te voltooien:

 • Omvang van het uit te voeren werk.
 • De complexiteit van de websitestructuur.
 • Hoe beschikbaar ben jij in het geven van feedback en inhoud.

Een eenvoudige zakelijke website neemt al gauw 6-8 weken in beslag, inclusief het maken van inhoud, feedbackrondes en live gaan.
E-commerce en sites met een lidmaatschap kunnen 10-15 weken duren, maar dat is sterk afhankelijk van het aantal functies en producten je op de website wil. Wanneer we je een projectofferte geven, mag je steeds een schatting van de tijd samen met de verwachte prijs verwachten.

Je oude website werkt niet voor je. Je zou dit niet lezen als het dat wel het geval was. Het opnieuw ontwerpen van iets dat ‘kapot’ is, lijkt een beetje op het opnieuw schilderen van een roestige auto. Het ziet er misschien geweldig uit, maar de problemen zijn er nog steeds en zullen nog steeds problemen blijven veroorzaken. Door alles weg te halen en opnieuw te beginnen, ben ik in staat om voor jou een nette, goed draaiende website te maken die aan al je behoeften voldoet en die je zal helpen al je doelen te bereiken. 
Door helemaal opnieuw te beginnen, kan ik iets creëren waarvan je niet had durven dromen. Ik maak echter altijd graag een analyse van je huidige website om te kijken of we deze kunnen uitbreiden. Al is dat nooit een garantie.

Ik spits mezelf ook toe op je behoeften op het gebied van SEO, SEM en social media marketing. Daarom zorg ik ervoor dat je website is opgemaakt met de beste SEO-praktijken in gedachten.  
Zodra je site is gebouwd, kan je me altijd aanspreken om je website maximale exposure te bezorgen op Google.

Ik maak meestal WordPress-websites met een reden: het is gewoon het beste platform voor kleine tot middelgrote bedrijven. Als je WordPress voor je website gebruikt krijg je de mogelijkheid om een ​​site aan te passen en te maken die aantrekkelijk is voor je doelpubliek. WordPress is het dominerende websiteplatform. Sterker zelfs: Bijna 40% van de websites wordt gehost door WordPress. Hoe kan met met zulke cijfers fout gaan?

Ik heb mijn workflow zo ontworpen dat jouw stem overal gehoord wordt. We beginnen met een vragenlijst en een gesprek waar ik allerlei vragen stel om meer te weten te komen over je bedrijf en doelstellingen, waar je tevreden mee bent en wat je denkt dat verbeterd kan worden, welke rol je wilt dat je website speelt, en hoe je ideale site eruit zal zien. Zodra je je aanmeldt om partner te worden, heb je aan mij een rechtstreekse contactpersoon tijdens je project en beoordeel jij de ontwerpen. Ik wil dat je 300% tevreden bent met je website.

Meteen aan de slag?

Wil je een website laten maken en heb je al een concreet idee? Dan is het tijd voor actie!
Bezorg me je ideeën voor je website en ik ga meteen aan de slag om je een voorstel op maat te bezorgen.

hoeveel kost een website (1)
Webdesign

Hoeveel kost een website?

Hoeveel kost een website?

Of nog beter: Hoeveel kost het om een website te laten maken?

Een simpele vraag met een iets complexer antwoord. Hoeveel een website kost hangt van veel factoren af, van website type en platform tot functionaliteit, ontwerpkwaliteit en prestaties.

Meer lezen »